Vrei sa vezi daca TE IUBESTE? Verifica-i harta NATALA

harta NATALA - 135636 Lovers Kiss 1

Text de Alexandru Păunescu

Sinastria reprezintă suprapunerea hărților natale a două persoane. Acesta arată modul în care vor interacționa persoanele în cauză și dacă relația poate evolua într-un mod armonios. Se pot observa puncte forte,dar și cele slabe relației dintre cei doi. În interpretarea sinastriei se folosesc în principal planete și punctele personale (Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, Descendent, Mijlocul și Fundul cerului), iar după caz se pot utiliza și părți arabice specifice (partea căsătoriei) sau asteroizi (Junona – asteroidul căsătoriei; Eros – asteroidul sexualității).harta NATALA - horoscop 2014

harta NATALA – Se utilizează mai puțin planetele sociale (Jupiter și Saturn) și cele transpersonale (Uranus, Neptun și Pluto) pentru că se urmărește modul în care interacționează persoanele, iar aceste detalii sunt indicate de planetele personale.
Sinastria este cea mai folosită metodă de analiză astrologică relațională, urmată de harta compusă.harta NATALA - 135636 Lovers Kiss

Harta compusă reprezintă media aritmetică a celor două hărți natale, astfel va lua naștere o a treia hartă care arată relația în deplinătatea ei. Acestă metodă se aplică în special cuplurilor deja constituite și recunoscute, legal sau social, parteneriatelor deja existente și indică durata și potențialul acestor relații. Se fac corelații și între harta compusă și cele natale pentru a observa cum se raportează fiecare individ la relație, cine se implică mai mult, cine este influențat cel mai mult de relație.

harta NATALA - 3729f60e98c32213780a9cb0e9e8c8d6 150x150Sinastria  – pune față în față a persoanelor, deși relațiile dintre cei doi pot părea tensionate, nu se emite un rezultat până nu se realizează și harta compusă. Acesta completează informațiile din sinastrie, iar cu ajutorul ei se identifică devenirea relației, posibilitățile de evoluție. Harta compusă privește relația ca pe o contopire a membrilor, iar semnificațiile caselor sunt diferite, față de harta natală.

  • Dacă prin Descendent reușim să aflăm anumite predispoziții în legătură cu relațiile noastre, sinastria și harta compusă lucrează efectiv pe relațiile concrete și aduc informații particulare acestor relații. Pe lângă aceste metode se mai pot aplica și altele, precum harta Davison, dar acestea sunt mai puțin utilizate.
  • Revoluția Solară, ca metodă de predicție anuală, poate informa individul asupra relațiilor din cursul anului respectiv. Revoluția Solară reprezintă harta care se creează în momentul în care Soarele în tranzit atinge aceeași poziție zodiacală ca în harta natală, dar pentru anul în curs. Acesta arată cum va decurge anul nativului, incluzând și aspecte ale relațiilor sale. Pentru dragoste și relații se vor privii casele V, respectiv VII.
  • Ca metodă de predicție relațională se poate utiliza și Revoluția lui Venus, mergând pe același principiu cu Revoluția Solară, doar că Revoluția Venusiană se aplică doar pentru relațiile sentimentale.

Pentru informații clare și corecte se recomandă apelarea la un astrolog (care să aibă o experiență vastă în cadrul cercetării astrologice de tip relațional).

foto: voceatransilvaniei.ro

sursa: Astro-Psi

Citeste si: LUNA noua este in TAUR. Afla care e misiunea ta pe PAMANT

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.