Vrei să ZUGRĂVEȘTI? Uite ce culori se poartă în 2017

vrei să zugrĂveȘti - Vrei s  ZUGR VE TI
Galerie Foto

Te bate gândul să dai o față nouă casei tale? Specialiștii în amenajări interioare te sfătuiesc să mergi pe culori care transmit căldură, personalitate și simplitate. Vrei să ZUGRĂVEȘTI? Uite ce culori se poartă în 2017.

ALBASTRU CERNIT  –  Atunci când îți zugrăvești apartamentul în albastru cernit, ia în calcul că asta va face ca spațiul să aibă un parfum mediteranean. Cum accesorizezi un tavan și pereții albaștri? Mergi pe alb, în materie de tocărie pentru geamuri și rame de tablou aurii,  pentru un plus de rafinament. Poți să spargi atmosfera „blue” cu un fotoliu, ca o pată de culoare. Poți să îl alegi în tonuri de lime sau verde smarald. Va arăta fabulos!

vrei să zugrĂveȘti - Vrei s  ZUGR VE TI 2

 

VERDE SMARALD –  Dacă simți că te-ai săturat de albul din bucătărie și vrei ceva mai îndrăzneț, alege verdele smarald. Alege o nuanță caldă de verde smarald și ai să vezi că spațiul capătă cumva alte coordonate. O  să vezi că te va tenta să îl mixezi cu obiecte de decor în nuanțe de maron roșcat, crem sau lemn venghe. Important este că această culoare dă viață spațiilor și are un aer așa, provensal!

vrei să zugrĂveȘti - Vrei s  ZUGR VE TI

GALBEN CU PERSONALITATE –  Nu te-ai fi gândit vreodată că o podea poate să schimbe complet imaginea unei camere, nu? Ei bine se poate! Dacă îți place galbenul, atunci vopsește dușumeaua sau parchetul în această culoare magică. Restul tonurilor de culoare din cameră trebuie să fie ceva mai potolite.  Mergi pe alb cu accente de vernil și o dușumea ca o rază de soare. Sincer, mi se pare foarte potrivită pentru un dormitor de unde vrei să te trezești mereu binedispusă și plină de energie!

vrei să zugrĂveȘti - Vrei s  ZUGR VE TI 3

ROZ PUDRAT – Dacă iei în calcul să combini mai multe nuanțe de roz în aceași cameră, fii atent la detalii. Rozul, în toate formele lui, de la accente tari până la pasteluri,  împrumută camerei un parfum delicat și foarte feminin.  Rozul pal merge de minune cu obiecte vintage, un tablou moștenire de familie  sau câteva accesorii din paie. Este locul perfect unde îți vei savura cafeaua și lectura pentru suflet.

vrei să zugrĂveȘti - Vrei s  ZUGR VE TI 4

 

GALBEN PAL –  Și pentru că tot am vorbit despre galben, luați în calcul și galbenul pal. În 2017 este în trend, spun specialiștii în amenajări interioare. Ai o masă veche? Ia un smirghel, freacă bine suprafața mesei până scoți lacul de la exterior și mai apoi dă-i o vopsea în nuanță galben pal. Este exact nuanța care lipsea pentru un decor minimalist, un ambient plin de căldură, cu ușoare influențe scandinave. Se poartă în 2017!

vrei să zugrĂveȘti - Vrei s  ZUGR VE TI 5

Adaptare: Elledecor.com

vrei să zugrĂveȘti - MOBIL  FUTURIST  150x150Citeste si: Stau într-o cutie de chibrituri! Cum AMENAJEZI un apartament mic

Ai și tu un sfat pentru amenajarea locuinței? Îl facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem și pe FACEBOOk. Dă-ne un LIKE –  Perfect Imperfect 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.