Vremea de Rusalii: cald, cu ploi torențiale după amiaza

vreme - double rainbow in door county

Vremea de Rusalii: cald, cu ploi torențiale după amiaza. Weekendul prelungit al românilor continuă, iar vremea încearcă să fie cât mai prietenoasă și să nu strice foarte mult planurile de distracție. Vom avea parte de temperaturi de vară, dar, așa cum îi este caracteristic lui iunie, nu vor lipsi ploile de după amiază.

Într-o intervenție telefonică la Perfect Imperfect, meteorologul ANM Mirela Polifronie a detaliat prognoza pentru următoarele 3 zile: ”O vreme frumoasă și caldă cu temperaturi maxime cuprinse între 22 – 30 de grade, posibil mai ridicate, spre 31 de grade în sudul țării. În timpul amiezei ne putem aștepta la ceva averse, descărcări electrice, vânt, sâmbăta și duminică în sud-vestul țării și pe arii restrânse în sud, posibil condiții de grindină și caracter torențial.

Citește și: Moșii de vară – pomenirea morților înainte de Rusalii

De luni, o vreme bună, însă, după amiază, seara, am putea avea averse și în partea de nord și de centru, în afară de vest și zona de munte. Pot fi cantități de apă posibil mai însemnate. În sud și est o vreme caldă, cu temperaturi spre 30 de grade. Ne așteptăm la o instabilitate luni, marți, în partea de nord și centru, specifică începutului verii.

vreme - tiff2017 150x150Citește și: TIFF 2017 – Alain Delon, invitat special al Clujului,capitala filmului

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.