WhatsApp – cea mai sigură aplicație de mesagerie!

WhatsApp - whatsapp

WhatsApp – cea mai sigură aplicație de mesagerie! Nu avea cum să lipseacă din topurile de sfârșit de an și un clasament al celor mai sigure și bune aplicații de mesagerie. Cu atât mai mult cu cât ele ne ocupă atât de mult timp.

Cele mai bune aplicaţii de mesagerie, care protejează conversaţiile utilizatorilor au fost stabilite. Cercetările efectuate de Amnesty Internaţional arată că cea mai sigură aplicaţie de mesagerie este WhatsApp, urmată de Facebook, care s-a alăturat topului că fiind mai puţin sigură, deoarece raitingurile sunt stabilite de părinţi. Acestea sunt urmate îndeaproape de iMessage de la Apple, FaceTime şi Telegram, potrivit The Telegraph.

Amnesty a adus critici în ceea ce priveşte Snapchat-ul, Skype-ul din cadrul Microsoft sau Messenger-ul din componentă Blackberry, care pălesc atunci când vine vorba de intimitatea utilizatorilor. De asemenea, cei de la Amnesty au mai declarat că toate companiile trebuie să-şi informeze mai bine clienţii în ceea ce priveşte modul în care mesajele lor sunt stocate şi utilizate.

„Mulţi dintre noi au încredere în aceste aplicaţii prin care oferim detalii intime ale vieţii personale”, a mai spus Amnesty.

„Companiile care nu consideră că este nevoie de măsuri de baza pentru protejarea conversaţiilor noastre nu prezintă încredere”.

„Amnesty Internaţional solicită companiilor să aplice o criptare drept setare implicită. Este, totodată, un apel către companiile de tehnologie pentru a informa în mod clar utilizatorii asupra nivelului de criptare aplicat la serviciul lor de mesagerie.”

WhatsApp, cea mai populară aplicaţie de mesagerie din lume, cu aproape un milliard de utilizatori, a folosit un tip de setare implicită din luna aprilie a acestui an.

Citește continuarea pe Hotnews.ro

WhatsApp - copilfunny 150x150Citeste si: Ce nume nu ai voie să îi pui COPILULUI tău!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.