Când luna ne zâmbește complice

zâmbește complice - z  mbe  te complice

Text de Alexandru Pop

Când luna ne zâmbește complice. Este seară. Pune un pahar cu vin și așează-te lângă mine în leagănul din curte. Nu, eu nu vreau! Eu vreau să îl gust de pe buzele tale. Ascultăm cum clopotul bisericii din apropiere numără implacabil trecerea timpului. De ce este așa grăbit? Mai vrem timp pentru noi…

Privim cum luna ne zâmbește complice, în timp ce te rog să îmi spui cum se vede cerul prin ochii tăi verzi. Iți sorbi vinul, gândindu-te la zilele care au trecut, cu un surâs de mulțumire imperceptibil. Da, ai reușit! Ai reușit chiar dacă a trebuit să ai nopți în care ai adormit cu o lacrimă în colțul ochilor, chiar dacă a trebuit să te desparți de cei în care ai crezut și care s-au dovedit prea mici pentru visul tău.

Iți sorbi încet vinul, apoi mă lași să îl gust de pe buzele tale. Are gust de fericire… Ne privim cu un surâs de mulțumire. Dupa atâția ani de căutari, de renunțări, suntem aici. Noi doi. Te ridici și te îndrepți către duș. Te urmez.

Citeste si: De-ar fi aici…

Te privești în oglindă și zâmbești. Ești o femeie frumoasă, pe trupul căreia timpul nu a lăsat decât urmele împlinirii tale ca om. Întai te privesc, apoi mă alătur ție. Mâinile mele curg pe trupul tău asemenea apei urmărind formele tale de femeie…

Nu știi ce iți îndepărtează oboseala zilei trecute. Să fie apa, sau mâinile mele înfometate de tine? Nu știi.. Ne îndreptăm către dormitor. Te privesc cum te întinzi în așternuturile mirosind a primăvară. Te privesc… Buzele mele coboară pe trupul tău, pentru a-ți simți textura pielii, limba mea gustă fiecare particică din tine. Iți inspir mirosul trupului tău si mă întreb dacă așa miroase paradisul! Facem dragoste, apoi stăm îmbrățișati.

Trupurile noastre sunt împletite, nu știm care ești tu și care sunt eu. Nu contează, suntem noi. Adormim. Aud un zgomot si tresar din somn. Este ploaia care te plânge. Am visat… Simt lipsa de tine. Mi se zbate sufletul chinuit de dorul tău.

Mâna mea strânge spasmotic aerul în căutarea sânului tau… Sunt gol. Gol de tine. Ai ales sa rămâi o femeie puternică. Singură. Ai ales sa fii tu, când puteam sa fim noi. Ai ales să pleci, fără să spui nici un cuvânt. Imi pare rău, dar nu ești puternică, ne-am înșelat amândoi, ești doar o femeie care a ales singurătatea…

Foto: images6.fanpop.com

zâmbește complice - femeieploaie 150x150Citeste si: Cea mai frumoasă zi…

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.