Neputinţa de a fi…

zile - emmaidris

Neputinţa de a fi… Circulă o viroză complicată printre noi, zilele astea. La noi a ajuns prin tată, nu că ar trebui să se simtă vinovat. Şi am luat-o eu…că de ce să nu! Dă-i cu masca, cu medicamente şi cu ruga să nu o ia şi Idris. Ghinion.

Şi a urmat un Paşte cu o duminică plină de febră, stare proastă şi antitermice pentru Idris. Una peste altă, peste trei zile am dat-o în antibiotic, la recomandarea medicului. Şi au mai trecut cinci, avem tuse şi încă pe undeva mai poate apărea un puseu de febră. Şi atunci îţi dai seama cât eşti de neputincios!

Citește și: Electrocasnice cu design marca Dolce & Gabbana

Faci tot ce se poate, şosete cu oţet, frecţie, drăgăleală, accepți că nu vrea să mănânce, îi e prea rău. Şi negociezi, promiţi ouă Kinder dacă mânca puţin, el acceptă cu greu. Trec zilele şi speri că mâine gata cu medicamentele, frecţiile şi stresul. Speri să nu te mai urască pentru că trebuie să îi cureti nasul cu pompă specială, că altfel o dăm în otita sau cine ştie ce altă grozăvie. Şi funcţionezi şi cu muncă, lansezi nouă emisie cu febră şi tu, îl laşi pe el chinuit lângă tati şi o tonă de şerveţele. Imaginea aia te bântuie toată ziua, dar mergi mai departe.

Trec zilele şi îl vezi că e mai bine, îl alinți cu de toate şi realizezi din nou cât de tare te bucuri când lui îi e bine. Dar tot neputincios rămâi… Trăim şi prin starea lor de bine. Concluzia săptămânii trecute e că Dumnezeu îţi dă cât poţi duce şi, uneori, asta înseamnă câte ceva. Pentru alţii astea sunt nimicuri aşa că să nu ne mai plângem şi să mergem înainte.

Să ai grijă de copilul tău e cea mai frumoasă meserie! Pentru ei dăm tot şi n-avem voie să ne oprim. Până când îi vedem mari, în timp ce au şi ei grijă …de puii lor. Abia atunci am să consider că ştafeta a fost predată! Luv, Em!

zile - 6313037981 15fe69ea2e c 150x150Citește și: Opusul iubirii nu e ura, ci frica

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.