Femei cu adevărat speciale? Uite cele 4 zodii care ies în evidență

zodii care ies în evidență - zodii care ies   n eviden     1024x576

Să fii femeie este un dar. Unele doamne excelează în ale frumuseții, altele sunt brici în ale inteligenței, dar astrologii spun că 4 femei ar fi cu adevărat remarcabile. Femei cu adevărat speciale? Uite cele 4 zodii care ies în evidență.

Taur – Reprezentantele acestei zodii nu se lasă doborâte cu una, cu două de greutățile vieții, ci luptă cu determinare pentru ceea ce își doresc să obțină. Poate că par delicate, însă ele sunt femei independente, așa că nu le place să depindă de nimeni din jurul lor. Cei dragi se pot considera norocoși că destinul li le-a scos în cale. Femeile Taur sunt iubitoare, fidele și se pricep să răsfețe pe cei dragi. Nimeni nu se poate plânge că este neglijat atunci când are o nativă prin preajmă.Femeia din zodia Taur este cu adevărat specială, având în vedere că are principii bine înrădăcinate. Ea nu îi trădează pe cei dragi, ci le este fidelă până la moarte. Este întotdeauna acolo când ai nevoie de un sfat ori de un umăr pe care să plângi. Și știe exact ce cuvinte să îți spună pentru a-ți aduce din nou zâmbetul pe față și speranța în inimă.

Rac  – Nimeni nu poate să reziste în fața farmecului pe care îl au femeile născute în zodia Rac. Ele sunt delicate, naturale, vesele, calde și sincere. Oricine își dorește să aibă în viața lui o astfel de nativă deosebită. Femeia Rac știe să se facă plăcută încă de la început, așa că se integrează cu ușurință în orice mediu. Puțini sunt cei care pot să spună ceva de rău despre ea, iar aceia sunt cârcotași de obicei. Bunătatea de care dau dovadă reprezentantele acestei zodii nu cunoaște limite. Ele văd viața complet diferit față de cum o privesc alte native ale horoscopului. Superficialitatea nu face parte din metalitatea lor pentru că preferă oricând naturalețea și simplitatea. Știu să se bucure ca nimeni altcineva de lucrurile frumoase din jurul lor și observă ceea ce alții nu văd.

Scorpion – O altă nativă învăluită într-o aură specială este cea născută în zodia Scorpion. Ea este cea mai misterioasă femeie a horoscopului, iar cine ajunge să o cunoască cu adevărat știe cât de deosebită este. Magnetismul de care dă dovadă o face irezistibilă în ochii oricui, dar nu aceasta este cea mai mare calitate a ei, ci grija față de cei apropiați. Nimeni nu îi apără cu mai multă îndârjire pe cei dragi așa cum o face această reprezentantă. Este în stare de orice pentru ca ei să fie în siguranță și să se simtă împliniți.

Vezi continuarea aiciRealitatea.net

zodii care ies în evidență - MISIUNEA ta   n via     150x150Citeste si: Care este MISIUNEA ta în viață? Uite cum calculezi

Ai si tu un text pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE – Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.