ZODIILE si dragostea. DESCENDENTUL iti spune ce IUBESTI si de ce!

ZODIILE si dragostea - Romantic Love Quotes 10

text de Alexandru Păunescu

Relațiile SENTIMENTALE sunt un aspect foarte important în viața fiecărui om. Vorbim despre orice tip de relație, pornind de la cele familiale și ajungând până la cele emoționale, profesionale, amicale. Pentru a analiza aceste interese se apelează la astrologia relațională. Acesta este o ramură a astrologiei, cu tehnici și modalități specifice de cercetare.ZODIILE si dragostea - horoscop 23 iunie 2014 84445600 1 1024x487

ZODIILE si dragostea – În primul rând să discutăm despre Descendent, sau casa a VII-a. Descendentul este sectorul care se opune Ascendentului (casa I), iar acesta arată tipul de relație pe care fiecare îl dorește și modul în care ar dori ca acesta să evoluează, indiferent de natura parteneriatului.
Pentru că discutăm despre dragoste vom implica în discuție casa a V-a. Aceasta arată sentimentele nativului, în special dragostea, și modul în care le exprimă. Tot de aici aflăm informații despre copii, plăceri în general, iar în cazul femeilor casa V indică modul de evoluție al sarcinii.
Dacă vă cunoașteți Ascendentul puteți deduce foarte ușor zodia Descendentului pentru că cele două sunt opuse.
Astfel:

 • Ascendent în Berbec – Descendent în Balanță, casa V în Leu
 • Ascendent în Taur – Descendent în Scorpion, casa V în Fecioară
 • Ascendent în Gemeni – Descedent în Săgetător,  casa V în Balanță
 • Ascendent în Rac – Descendent în Capricorn, casa V în Scorpion
 • Ascendent în Leu – Descendent în Vărsător, casa V în Săgetător
 • Ascendent în Fecioară – Descedent în Pești, casa V în Capricorn
 • Ascendent în Balanță – Descendent în Berbec, casa V în Vărsător
 • Ascendent în Scorpion – Descendent în Taur, casa V în Pești
 • Ascendent în Săgetător – Descendent în Gemeni, casa V în Berbec
 • Ascendent în Capricorn – Descendent în Rac, casa V în Taur
 • Ascendent în Vărsător – Descendent în Leu, casa V în Gemeni
 • Ascendent în Pești – Descendent în Fecioară, casa V în Rac

Descendent Berbec: căsătoria se realizează prea rapid, fără ca sentimentele să fie stabile, iar pericolul de despărțire este mare. Se dorește un partener activ și ferm în decizii, acesta se poate dovedi chiar dominant și impulsiv. Risc de divorț, desființare de contracte.

Descendent Taur: căsătoria se bazează pe sentimente cu adevărat solide, partea financiară joacă un rol important, iar căsnicia de poate dovedi profitabilă în acest sens. Contracte favorabile, partener timid, senzual și practic. Aspectul fizic este și el important, urmărindu-se proporționarea armonioasă.

Descendent Gemeni: două sau mai multe căsătorii, sentimente instabile și oscilante. Partenerul are un intelect puternic și o pregătire pe măsură. Contractele se întemeiază ușor, deseori doar pe baza unor discuții. Asociații prietenoase cu persoane vorbărețe.

Descendent Rac: sentimentele sunt foarte puternice, căsătoria se poate realiza prin intermediul părinților. Contractele pot fi problematice din cauza implicării emoționale prea mare, partener sensibil, familist ce poate oferi afecțiune și recunoaștere.

Descendent Leu: dragoste puternică și căsătorie strălucitoare. Partenerul este încrezător în forțele proprii, îi place să dețină controlul și să iasă în evidență. Contracte favorabile, cu idei noi care se axează în special pe domeniul artistic.

Descendent Fecioară: căsătorie târzie sau chiar două căsătorii. Partener modest, muncitor, rece. Căsnicia poate deveni monotonă, iar partenerul se poate dovedi capricios și critic. Parteneriate cu multe cereri și clauze, volum mare de muncă.

Descendent Balanță: căsătorie târzie, posibile probleme de ordin juridic. Partener sociabil, echilibrat și jovial, acesta poate fi mai învârstă decât nativul. Parteneriate profesionale bune, care au un public larg, atenție totuși la reglementările de ordin legal.

Descendent Scorpion: căsătorie nefericită și dragoste neîmpărtășită. Partenerul este secretos, pasional și cu un apetit sexual mare. Există riscul de văduvie timpurie și divorț. Parteneriate nefavorabile care ascund anumite aspecte, posibile pierderi financiare.

Descendent Săgetător: căsătorie târzie, după o perioadă lungă de concubinaj. Partener inteligent, înstărit, poate fi străin. Parteneriate reușite, cu câștig financiar mare. Relație cu străinătatea este bine susținută și de asemenea cu investitorii de altă origine.

Descendent Capricorn: căsătorie stabilă și probabil unică. Partener matur, serios, foarte posibil să fie mai bătrân. Parteneriatele se desfășoară lent, dar cu rezultate bune. De asemenea poate fi vorba despre căsătorie târzie.

Descendent Vărsător: căsătorie târzie, posibil realizată din interes. Partener original, spontan, infidel. Parteneriatele sunt bine susținute, mai ales dacă au scop social sau filantropic

Descendent Pești: două căsătorii, sentimente intense. Partener sensibil, empatic, poate fi alcoolic sau depresiv. Parteneriatele pot întâmpina dificultăți și obstacole. Neînțelegeri cu soțul.ZODIILE si dragostea - horoscop iubire

Acum vom analiza casa V și plasarea acesteia în semnele zodiacale. Aceasta arată sentimentele nativului, în special dragostea, și modul în care le exprimă. Tot de aici aflăm informații despre copii, plăceri în general, iar în cazul femeilor casa V indică modul de evoluție al sarcinii.

Berbec: dragostea este năvalnică, nerăbdătoare, caută relații incitante care să îi stârnească atenția. Iubiri multe, pasagere, scurte dar intense, sexualitate puternică. Probleme privind sarcina, lipsa copiilor.

Taur: dragoste constantă și durabilă, gelozie, relații puține dar de lungă durată, senzualitate, sexualitate armonioasă, fidelitate. Sarcină liniștită și confortabilă, copii frumoși, cu o greutate peste medie.

Gemeni: sentimente fade, primează inteligența în relațiile emoționale, infidelitate, maestru al flirtului, sexualitatea poate fi deviantă. Cel mai adesea se observă prezența mai multor copii dotați intelectual.

Rac: dragoste rezervată, dar care este dăruită în totalitate după găsirea partenerului, sexualitate reținută, iubirea se poate transforma în dragoste platonică. Fertilitate și sarcini favorabile, copii numeroși.

Leu: dragoste pasională, posibil îndreptată spre plăcere fizică. O aspectare negativă poate aduce în atenția mulțimii relații sexuale nepotrivite (ex: adulter). Copii frumoși care vor avea succes.

Fecioară: dragoste reținută, sentimente interiorizate, sexualitate redusă sau îndreptată spre persoane cu o status social scăzut. Subiectul poate duce o viață de celibatar. Este întâlnită deseori sterilitatea.

Balanță: sentimente instabile și fluctuante. Dragostea este diluată având un caracter mai degrabă social, decât afectiv. Comportament senzual, plăceri rafinate, sexualitate temperată. Copiii sunt cei care ancorează sentimentele.

Scorpion: dragoste intensă, sentimente pasionale. Relațiile sunt ferite de ochii celorlalți, autoindulgență, ambivalență emoțională: dragostea devine ură și viceversa. Sexualitate dubioasă, fantezii și fantasme. Risc pentru sarcină, avort sau moartea pruncului.

Săgetător: sentimente generoase, dragoste idealizată. Relațiile sunt gestionate sub dorința de evoluție și dreptate. Atracție față de persoanele aflate în străinătate. Sexualitate normală, uneori fantezii. Copii numeroși.

Capricorn: sentimente stabile, cel mai adesea sterile. Dragostea este sinonimă cu fidelitatea și maturitatea emoțională, de aceea partenerii sunt mai bătrâni decât nativul. Nevoi sexuale reduse, sarcini problematice, cel mai adesea copiii lipsesc.

Vărsător: sentimente instabile, oscilante. Sexualitate deviantă, nonconformistă, polaritate sentimentală: alternează perioadele de insatisfacție cu cele de voioșie. Aspectarea nu favorizează creșterea și educarea copiilor.

Pești: sentimente confuze, dar intense. Legături sentimentale numeroase, sexualitate fantezistă, dar care nu este pusă în practică și astfel dă naștere frustrărilor. Copii numeroși.

Analiza oferita de Astro-Psi

Citeste si: ASCENDENTUL, cel mai important punct de pe harta natala

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.